Enhver kvindes fødder fortjener at blive forkælet - Sargossa

8. december 2014

Man kan ikke andet end at være stolt af denne passioneret kvinde også kender man hende. Sikke en inspiration og drive hun besidder. Nanna er fra Aalborg, hun er nu bosat i London og skodesigner i sit eget firma Sargossa.

Der er skrevet en utrolig spændende artikel i Femina, (nr. 38 18. september 2014) som på 4 sider beskriver tankerne bag stiletterne og opstarten af Sargossa, du kan se den HER. Nanna researche på sko, materialer, skosåler og fødder. Der blev tegnet, klippet og klistret med gaffatape og eksperimenteret med forskellige såler og tanker, der blev hentet inspiration fra kvinderne i Londons metro, ingeniører og sparret med en engelsk fodlæge. I en typisk stilet ligger 86-90 procent af presset på forfoden. Hele kropsvægten ligger på tæerne og fodbalden og det er grunden til vi får ondt af at gå i stiletter. Skoene fra Sargossa, ligger kun omkring 36-57 procent af presset på forfoden.

Den første kollektion blev lanceret under London Fashion Week i februar i år, der var stor interesse. Saragossa har deres egen niche der adskiller sig fra de andre skomærker. Konceptet er både sexet, feminint design, en skarp pris og et komfort niveau der ikke er set før.Femina kårer 100 danske kvinder der inspirerer og tør! Her er Nanna med blandt de 100 kvinder, se HER.  (nr. 41 9. oktober 2014)

Nr 89 - Nanna Liv / Sargossa
"Det skulle være slut med no pain, no gain - enhver kvindes fødder fortjener at blive forkælet i steder for at blive pint. Dette førte til at Nanna brugte to år på at research, så hun kunne designe og skabe de helt rigtige hæle som skulle give den unikke komfort. Skoene er andet på forsiden af Daily Mails Lifestyle- sektion og omtalt i The Guardian."


Jeg vil indenfor kort tid fortælle jer om mine egne oplevelser og erfaring med disse sko. Håber i følger med, i kan nok allerede fornemme min begejstring af skoene.
Du kan se mere til de smukke sko HER
Følg dem på Instagran @sargossa_shoes
Facebook HER1 kommentar:

  1. WAW hvor er de bare flotte. Jeg kan godt forstå at du er stolt af din seje veninde.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..