Glædelig jul...

23. december 2014

Glædelig jul til jer alle. Håber i alle sidder her lille juleaften og er klar til imorgen. Mange har fejret jul og flere går i aften, i år har jeg min datter hjemme og juleaften bliver i familiens skød imorgen d 24 december. Jeg glæder mig meget til at se de skønne smilene øjene imorgen, der nærmest flår papiret af gaverne. Høre hende gå og synge med på de skønne julesange. Dagen skal gå med en masse hygge, bytte gaver, besøge Oldemor på kirkegården med blomster, tegning og et lys tændt.

Har i sendt julekort afsted?
Nu vi er blevet så digitale og meget foregår via de sociale medier, er der altså et eller andet helt specielt ved at modtage et håndskrevet julekort, hvor man kan mærke der er tænkt over hvert et ord. Denne tradition er en del af det jeg holder af ved julen og derfor skulle dem vi har nærmest selvfølgelig modtage et håndskrevet julekort.
Billedet af C er et jeg selv har taget og skrevet en lille tekst henover, hvorefter de er fremkaldt. De smukke julekort er fra søstrene grene, smukke rosa kort med den fineste kogle på.

Glædelig jul til jer alle der følger med hos os, håber i alle får den jul i drømmer om. Vi sender mange tanker og kærlige kys til de smukke stjerner vi har kære på himlen. I er savnet.