Juletræet i vores lille hjem

14. december 2014


Julen er godt igang alle steder, med drillenisser og en masse julehygge. Hjemme i vores lille hus er der også jul, vores lille juletræ nyder vi hver dag, det første C gør hver morgen er at tænde det lille træ. På træet pynter lidt forskelligt julepynt, det meste af det er noget børnevenligt pynt, så man ikke skal være så bange for noget af det lidt dyrere pynt går i stykker. Vores lille kat Trille, er også meget interesseret i træet, ofte finder vi lidt pynt på gulvet.

På træet pynter noget hjemmelavet pynt, lidt forskelligt pynt som er noget C har fået hver år, den smukke røde julekugle hvor der står Celina på er en af dem. Vi har gemt den lille nisse inde i vores træ, så han kan sørge for at vi får en magisk jul.
Rigtig god jul til jer alle.

2 kommentarer:

 1. Hvor fin og hyggelig stemning, elsker den fine "nissestørrelse" på træet :D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Det er så fint ;-)
  Jeg gør det samme mht det lille juletræ - og planter det ud ved mine forældres sommerhus efter jul, hvert år ;-)

  /Linda

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..