Kay Bojesen abe i hæklet forklædning er nu fri igen

9. december 2014

Nu kan jeg muligvis snart eje en lille abe. Har længe ønsket mig den meget populære Kay Bojesen træfigur, men endnu ikke er jeg blevet ejer af en (men en masse andet :)) Nu vil jeg kaste mig over en hæklet udgave, som nu er blevet frigivet af Rosendahl, de blev i foråret ret hurtigt upopulære blandt mange af os hækleglade mennesker. Nu har de skiftet kursen og vi må nu gerne hækle aben, der er dog ikke nogle der må tjene på det.

Opskriften er lavet af Lærke og du kan finde den HER måske du også har lyst til at lave den.
Rosendahls Social Media Manager opfordrer til at man tagger resultatet med #hækledrama #mitkaybojesen #hvemsigeratgarnerkedeligt
Billederne er lånt via Google 

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja det syntes jeg også. Så nu må vi igang med at hækle..

   Slet
 2. Jeg gad så godt have sådan een i hækleværk! SÅ FIN!
  ØV, at jeg ikke kan hækle!
  Jeg skriver til Julemanden! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan jeg godt forstå du gerne vil. Kunne jo være jeg syntes den var så sjov at lave en dag..
   Man kunne håbe julemanden hører dit ønske Søde.. !

   Slet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..