BUILDMYLIGHT

28. januar 2015
Har i set disse smukke stilrene og enkelte lysestager fra BUILDMYLIGHT. Jeg havde meget svært ved at beslutte mig hvilken farve jeg skulle vælge. Valget faldt på de smukke hvide stager, der et eller andet stilrent og eksklusivt over hvid. Designeren bag stagerne er Nichlas Andersen og er fremstillet i eget værksted i Nørresundby et stenkast fra mig, dette var en sjov detalje jeg først opdagede da stagerne kom til min dør.

Stagerne er utrolig tidsløse og deres grafiske snit gør dem lidt atypiske og kantede men på den helt rigtige måde, der gør at de passer ind i den danske stil. Et hver hjem ville kunne rumme disse smukke stager. Serien består af tre størrelser, priserne ligger på 249,-, 299,. og 349,-, de kan alle købes hver for sig men også som et samlet sæt til 799,- Der er utrolig høj service og hurtig levering af stagerne.

Du kan følge med på deres instagram profil @buildmylight