Inspiration til børneværelset

4. januar 2015Se lige disse lækre spejle fra Elements Optimal, til børneværelset, de kunne også dekorere soveværelset, gangen eller i en entréen. Jeg fandt dem tilfældigt da jeg sad og kiggede lidt udsalg her. Nu er jeg en der altid lige skal ind og tjekke hvad der kommer af nyheder. Her fandt jeg så disse skønne spejle, jeg er helt dårlig med dem. Der er skønne balloner i to størrelser og en skøn ispind. Jeg er igang med C værelse og her ville disse spejle pynte meget. Jeg er specielt vild med ispinden, der er et eller andet over denne ispind, måske er det minderne om de skønne sommerdage hvor vi ofte nyder en lille is.

Ispinden består af to farver spejlglas, rosafarvet i toppen og bunden i almindeligt spejlglas. Selve pinden er lavet af europæisk eg. Designerne bag er Tor Servé og Nicole Vitner Servé. Ispinden er klart kommet på ønskelisten herhjemme. Kan du heller ikke stå for disse spejle kan de købes her. Jeg handlede for nyligt hos dem og hold da op en service og hurtig levering. Deres side er fyldt med super lækre mærker og meget overskuelig at klikke rundt på.
(Dette indlæg er ikke sponsoreret, det er min helt egen mening og gjort af ren interesse!)