Skøn december og tanker om et nu 2015!

1. januar 2015
Lidt billeder fra vores december og nytår, følg mig på instagram @bystaer

Nu skriver vi 2015 det betyder at der nu er 365 nye blanke sider i vores bog. En bog der skal fyldes med pligter, gøremål, oplevelser, kærlighed, eventyr, minder og meget andet. Jeg har nu skrevet de første 365 sider i min bog, tilbage i det jyske. Mit københavner eventyr er slut og jeg befinder mig i den del af landet hvor jeg ånder ud og føler mig hjemme. Der er minder og personer jeg savner ufatteligt meget i Kbh og jeg vil i 2015 helt sikkert få besøgt nogle af jer. Mit 2014 har budt på mange facetter og der er klart nogle kanter der er blevet slebet. 

Jeg glæder mig meget til at se hvad 2015 byder mig og min skønne datter. Livet som delebarn, kan til tider være barsk og især som et sensitivt barn. Jeg gør alt hvad jeg kan for at give C den bedste opvækst og en tryg hverdag. Jeg har mange ønsker og drømme for fremtiden og der arbejdes på en masse spændende projekter. Jeg glæder mig til at tage jer med ind i dem i 2015. Bloggen er mit mål at få gjort endnu mere ved, bogen med ideer er tyk, så mon ikke nogle kan blive gennemført. 
Jeg håber i har fået taget hul på et skønt år hos jer. 
Tak fordi i følger med her.
  

2 kommentarer:

 1. Ja nu har vi et blankt år med blanke sider. Det finder jeg ALTID super inspirerende og motiverende.

  RIGTIGT godt nytår til dig og din datter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret at det er inspirerende og motiverende. Starten af året, har man en masse tanker og ideer til det nye år, men nogle gange kan det dog være svært at opretholde det hele året. :)

   Slet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..