Skøn dag i Milk Copenhagens navn.

22. februar 2015

I dag har jeg nydt en dejlig dag med nogle skønne mødre hos Trine. Vi fik vist en masse lækkert tøj fra Milk Copenhagen SS15 kollektion "UNDER THE PALMTREE" af Bolette (konsulent). Derefter var det bare at mærke og sammensætte de mange lækre styles. Kollektionen er åben på deres webshop 1 marts. Vi blev forkælet med mangle lækkerier, det var ret luksus at være på besøg hos Trine. Børnene legede imens vi mødre kunne shoppe til den store guldmedalje, det var jo helt svært at kende sine begrænsninger. :)

Jeg har tidligere haft nogle rigtig gode erfaringer med tøjet fra Milk Copenhagen, deres design er lækkert, deres kollektion har altid mange muligheder for at style de forskellige dele, derved kan man opnå sin egen personlige stil. SS15 kollektionen indeholder mange forskellige print bla. prikker, leopard, grafisk, citroner, kys-munde, striber, palietter, dyreprint. Jeg var ret imponeret af deres basis serie, den skal vi helt klart have lidt hjem af også. I kan her set et af de sæt jeg har købt hjem til C, kan slet ikke vente til vi får det hjem og det skulle vi gerne gøre allerede i næste uge.

Jeg er sikker på at jeg må have fat i Bolette igen og gå bestilt noget mere længere senere. Hvis i kunne have lyst til at afholde sådan et MILK event kan i kontakte Bolette bts@milkcopenhagen.com

1 kommentar:

  1. De laver noget rigtig lækkert tøj. Jeg glæder mig til at se, hvad du mere fik købt :-)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..