Tip: Ralph Lauren skjorter til gode priser.

19. marts 2015


Efter jeg postede mine nye Ralph Lauren slim fit skjorter igår på instagram (@bystaer) har jeg fået mange spørgsmål til hvor jeg har købt dem og om jeg har fundet dem til en god pris. Jeg har længe gået med ønsket om at eje en skjorte og nu er jeg heldig ejer af to. Var så heldig at have en god veninde der lige skulle til Tyskland, hvor der er penge at spare på bl.a disse skjorter.
Nogle kender måske til denne outlet nær Hamburg, der er en del at spare på flere forskellige mærkevarer, se HER. Du kan spare mellem 30-70% på de forskellige mærkevarer.

Jeg var ikke selv afsted så jeg kunne denne gang begrænse mit køb til disse to Ralph Lauren skjorter i den model der hedder slim fit, prisen for dem var 49,99 euro pr. stk. Jeg må nok derned en dag selv.
Rigtig god dag til jer.