Skal du være med som co-designer hos SOMEONE

17. april 2015House of Kids lancerer nu et nyt børnetøjsmærke SOMEONE. 


Vi forældre er i de senere år blevet mere selektive og kvalitetsbevidste, der stilles store krav til det tøj vi køber til vores børn. Hos House of Kids imødekommer man nu denne tendens med deres nye mærke SOMEONE, hvor vi som forældre inviteres til at være med som co-designer. Vi får lov til at være i processen fra start til slut ud fra vores erfaringer og præferencer som forældre.

Det syntes jeg er en interessant mulighed at få, hvor man selv kan ytre sin mening om skitser, senere farver og til sidst print. Jeg har meldt mig som co-designer, har du også lyst til at deltage kan du gøre det på www.some-one.dk man vil få yderligere besked i starten af maj. Kollektionen forventes klar i løbe af november som en pre-spring kollektion.

"Jeg tror på, at forældre er helt klar over, hvad de vil have til deres børn. De ved, hvilke styles der fungerer i hverdagen. De ved, hvilke prints de kan lide. De er i det hele taget godt med på trend siden og med en dygtig og erfaren designer i front, vil de være godt klædt på til opgaven" siger Helle Guldmann (indehaver af House og Kids)

VIP-fordele for dem, der vil engagere sig.
Når kollektionen er endelig, vil alle co-designere få mulighed for at forudbestille kollektionen til deres egne børn. De vil, i en kort periode, kunne bestille med en 20% VIP-kode. 

Anerkendte børnetøjsdesigner står bag kollektionen.
Kollektionen er designet af Christel Russel, som bl.a. har syv års erfaring som designer fra det anerkendte, danske børnetøjsmærke MOLO. 
Alle kvaliteter er valgt ud fra det kriterium, at de skal være behagelige at have på. kvaliteterne tager hensyn til alle de praktiske ting, som børnefamilier ønsker. Tøjet skal kunne vaskes og beholde form og farve. Man skal kunne lege og bevæge sig. Tøjet skal egne sig til hverdagsbrug, så man kan være smart og praktisk på en gang.

SOMEONE - designed by parents for their loved ones...