Har i set den nye side prettysmallthings.dk

17. juni 2015

Har i set siden prettysmallthings.dk det er en eksklusiv dealside til børnefamilier hvor der vil være gode tilbud, de er nøje håndplukkede og udvalgte så kvaliteten er i fokus. Det kan både være gode tilbud på forskellige produkter eller oplevelser. 

Bag siden står Michala som også blogger på www.bastabum.dk jeg har meget længe fulgt med på bloggen og nyder det meget. Jeg må sige jeg er meget positiv over den nye side, med alle de gode tilbud til os børnefamilier. Nu er jeg jyde og må da indrømme, at et godt tilbud er noget vi godt kan lide.  Hvem vil ikke gerne føle de får et godt tilbud og dermed sparer nogle penge. Jeg syntes virkelig det er et super flot resultat der er kommet og siden er virkelig gennemført, super flot layout og meget let at finde rundt på. Har du ikke tilmeldt dig, så syntes jeg klart du skal gøre det HER

Virkelig et flot arbejde og glæder mig meget til at følge med. 
(Dette indlæg er HELT frivilligt og min egen personlige mening :))