Dejlig dag i Århus

17. juli 2015


Igår valgte vi at køre en tur til Århus, kæresten, Celina og jeg. Vi havde lyst til en stille og rolig dag med en masse hygge. Vi hentede super lækre sandwich hos Schweizer bageren og kørte over i Skanseparken for at spise dem. Der var utrolig mange mennesker i parken, mange glade og legende børn på legepladsen i parken. Hvor vi hyggede os inden turen gik i Dyrehaven, jeg har tidligere selv fodret dyrene der og for mig var det en oplevelse at komme så tæt på. Så var meget spændt på hvad Celina sagde til det. Vi havde posen med gulerødder med og var så klar til at møde dyrene, vi var nærmest ikke kommet ind i haven før vi så en masse.

Vi kom i snak med nogle unge mennesker der også var der, de kunne fodre dem med hænderne helt tæt på, det opdagede Celina hurtigt og ville meget gerne det samme. Men de var ikke så interesseret i vores gulerødder, en af pigerne vi snakkede med hjalp Celina med at komme tæt på og fodre dem, de havde æbler med som var noget dyrene hellere ville have. Der blev kælet og klappet og fodret en masse. Sikke en oplevelse og skøn tur vi havde i haven, helt sikkert et sted vi skal besøge igen og der skal vi helt sikkert have min søde bonus datter med også. Se nogle skønne billeder jeg fik taget dernede fra.. 

1 kommentar:

  1. Hvor ser det hyggeligt ud, bor jo lige ved Skanseparken, super dejlig sted især når vejret som i går var så godt ;-)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..