En tur til Kbh med Celina og min mor.

17. juli 2015

Turen er idag gået til Kbh med Celina og min mor. Ihh hvor jeg glæder mig det bliver nogle skønne dage er jeg sikker på, vi var så heldige at mormor (altså Celinas mormor og min skønne mor) kunne få passet butikken. Det er vi glade for var muligt så vi kunne kidnappe hende med til Kbh og få en dejlig tøse tur. Vi skal besøge noget familie nær Roskilde, det bliver dejligt at se dem igen, det er alt for længe siden. Vi tilbragte meget tid med dem da Celina og jeg boede i Kbh, men nu hvor vi er flyttet til Jylland, ja så må jeg erkende at turene til øen ikke har været der. Eller jo det har de bare arbejdsmæssigt og der har ikke været meget tid til overs i programmet.

Bilen var godt pakket og vi kørte afsted med højt humør og en masse kvalitetstid i vente. Håber i alle nyder sommeren ligeså meget som vi gør. For os er det vigtigt at der bliver koblet helt af, der behøver ikke vare fyldt helt op i kalenderen med aftaler hver dag, Celina har enormt meget brug for også bare at gå og "tuller" hjemme. For mig er det vigtigt at en ferie ikke bliver fyldt med for meget så man føler dagene er mere hektiske end vores almindelige hverdag. Der bliver leget, tegnet, danset sunget og meget andet og hvor er det skønt at have og tage sig tid til alt dette i børnehøjde. Men noget der bliver brugt utrolig meget tid på hver dag det er at cykle. Celina har knækket cykel koden og er blevet så super god, nu kan vi cykle med ved siden af hende, hvor er det dejligt og er super stolt af hende. 

Men nu vil jeg nyde turen til Kbh med Celina og mormor. God dag til jer læsere.