Et ekstra kram og et savn.

9. juli 2015


Igår kunne man ikke undgå at støde på den forfærdelige forsvinding af 2 årig Storm fra Hillerød på alle sociale medier. Der var kørt fra sit hjem, på sin lille blå løbecykel. Det var mødt utrolig mange fribillet op for at hjælpe med at lede efter Storm. Som nok alle har set idag er Storm fundet og igen hjemme, i sit hjem.

Men hold da op det satte en masse igang inde i mig. Jeg kunne på ingenmåde falde i søvn, da vi var gået i seng. Jeg blev ved med at opdatere Instagram og Facebook i håb om at der ville poppe op at Storm var fundet. (Men den gode nyhed var der imorges) Alt imens dette ønske fyldt mig, kunne jeg mærke savnet til min datter. Jeg kunne ikke lige gå ind og kysse hende mens hun sov eller give hende et kram. 

Hun er på sommerferie hos sin far, de er ude at rejse og nyder det meget. Hun oplever en masse og sikke en heldig pige. Jeg hørte fra dem da de var landet i søndags men nu havde jeg et stort behov for at høre fra dem at de var okay.

Jeg skrev til hendes far i morgen om de næs ferien og om ikke de kunne sende mig et lille billede af C. Fik et dejlig besked tilbage om hvor meget de hyggede sig og en dejlig video af C. 

Ja jeg er en hønemor, men som mor er det ens opgave at beskytte ens børn, så lidt hønemor er vel okay. 
Kys og kram til jer alle.. ❤️