Når man runder, skal der nogle ønsker til.

18. juli 2015

Puha nu er der ikke mange dage til jeg runder et skarpt hjørne. Det er jo bare et tal, men alligevel, 30 år. Men jeg føler mig meget heldig, befinder mig godt i mit liv, har de fantastiske mennesker omkring mig, den skønneste kæreste som jeg ikke kunne undvære i mit liv, har fået den sødeste bonus datter, min elskede datter, min familie, de bedste veninder og drømmejobbet. Ja hvad mere kan man så ønske sig, så betyder det da slet ikke noget at blive 30 år. Jeg har valgt ikke at holde en stor og kæmpe fødselsdag, for nyligt fyldte Celina 5 år hvilket var vigtigere for mig at priotere, så slog dem lidt sammen. Jeg vil holde en fødselsdag efter sommer for mine veninder hvor vi bare skal hygge og de skal forkæles. I år er det familien og vores sommerferie der kommer først, men derfor har jeg skam nogle ønsker alligevel.

Ønskerne her er et udpluk, det er kun materielle ting, men ønsker er helt klar også oplevelser, forkælelse og andre kreative ting. Jeg er en der i løbe af et år kan få nævnt mange ting jeg ønsker mig, men får dem sjælendt skrevet ned, men måske nogle omkring mig bider mærke i nogle af dem alligevel. Husker i at få skrevet ned i løbe af året hvad i ønsker jer? 

// Stor skål fra Royal Copenhagen / Kande fra Royal Copenhagen / by Lassen - Kubus Bowl / Marc by Marc Jacobs taske / Daniel Wellington Classic York Lady / Zarko Parfume - Pink Molécule / Lala Berlin - net / Lala Berlin - triangle tørklæde //