Super lækre Lakridsmarengs og skønne gæster

12. juli 2015Jeg måtte simpelthen prøve at lave disse lakridsmarengs da jeg så dem her. Jeg elsker lakrids og desserten var hurtigt planlagt, nu var det bare spændende om det lykkes at få dem sprøde på toppen men stadig karamel agtige inden i. Efter de var blevet bagt i ovnen skulle den slukkes og stå med marengsen til dagen efter, tiden var lang før man kunne få en smagsprøve.

Hold nu op hvor var de blevet gode, lige som de skulle være sprøde udenpå men lækre karamelagtige inden i, med den skønneste smag af lakrids. Jeg bruge den lækre lakridssirup fra Johan Bulow. Der findes både en sød og saltet version, men vil klart altid vælge den søde. Det er klart min favorit.


Vi havde besøg af vores gode venner igår hvor disse lakridsmarengs var en del af vores dessert. Der er ikke noget bedre end at tilbringe tid med gode venner, med en masse snak og grin. Igår var vi samlet uden vores skønne børn, så der var voksen kvalitetstid. Hvilket jeg syntes er en vigtig del, selvom man har børn. 


Er i vilde med lakrids så skal i prøve at lave disse lækre lakridsmarengs..