#C9 Dag 2

18. september 2015

Jeg fik ikke skrevet og fortalt om hvordan dag 2 på C9 gik, da jeg havde aften arrangement igen igår aftes med mit skønne job,  var klokken ret mange da jeg var hjemme så der var det på hovedet i seng. Men jer der har lyst til at følge med i min forløb med C9 skal i da slet ikke snydes. 


Som i kunne læse igår HER gav jeg den ret meget gas i fitness centeret på dag 1. Men jeg må indrømme det rammet lidt. Jeg var sååå øm og kunne næsten ikke klare trapperne. Det blev ikke til en tur i fitness men en gåtur og en omgang med hullahop ringen. (1,2 kg) 

Dag to var den sidste dag i den stramme udrensnings proces men jeg havde det super godt og følte ikke sult. Nogle gange kunne maven godt lige begynde at snakke lidt men lidt vand og lidt fra den frie liste kunne nemt kontrollere det. Den lækre Shake man får er super lækker, sød og virkelig mættende. 

Det eneste jeg glæder mig til ved dag tre er at jeg skal vejes og måles og her finde ud af om der allerede er sket lidt også må jeg også få et mere almindeligt måltid og jeg savner lidt at få noget kød at spise. Men jeg er top motiveret og føler virkelig jeg har super meget energi, jeg bliver på ingenmåde fristet af søde sager og andet lækkert. 
Men jeg savner nu lidt min latte, men ja det er også en vane meget af det kaffe drikkeri, men det smager godt og er så hyggeligt. Syntes allerede jeg kan mærke på kroppen at det sidder lidt anderledes, nok er det der er forsvundet nok meget væske men det gør jeg ikke har den følelse af oppustethed længere og det er så rart. 
STILL GOING STRONG! 
- tak for jeres støtte og opbakning.