#C9 Dag 3

19. september 2015

Jubii de første to dage er overstået og det er gået overraskende godt. Har haft super meget energi og været så fokuseret på st holde alt helt til planen. 


En af milepæle ved at være nået til dag 3 er at det er veje og måledag og det er jo her man får lidt syn for sagen om det nu har givet bare lidt at holde sig så meget fra almindelig mad. 
Men det har jo givet noget, de første to dage havde resulteret i -1,3 kg og -8 cm fordelt på de steder man skal måle sig.

Det er jeg nu ret godt tilfreds med og syntes da, det gav super meget motivation til at fortsætte. Dag 3 i programmet betyder også at man nu skal gøre lidt noget andet. Man skal nu tage alt gel på en gang og ikke over hele dagen som de andre dage. Det syntes jeg er rart så skal man ikke have alle de flasker med på farten og det er overstået på engang. 

Det står også på Shake to gange om dagen, det er lækkert. De mætter og smager super godt. 
Til aftensmad står den på et måltid almindeligt mad, dog kun 600 kcl. (Der er opskrifts forslag i bogen) Jeg fik ovnstegt kylling, med fuldkornspasta og grøntsager fra den frie liste. 
Træningen blev da selvfølgelig også gennemført, det blev til 5 kl løb 470 kcl forbrændt og derefter mave/ryg træning og udstrækning tilsidst. 

Har det super godt og syntes det er så let og nemt at overholde. Får jeg i løbe af dagen lyst til noget tager jeg enten lidt sukkerærter, et æble eller andet fra listen og det gør at det er nemt st holde. En ting der er helt sikkert på denne udrensningskur er at man skal tisse RET meget. Så det har da givet lidt udfordringer på mine arbejdsdage hvor jeg kører som sælger, men hey jeg har da styr på de forskellige rastepladser.. 

TAK FOR JERES STØTTE.. 

Jeg er fan at frugtposer, det gør at det hele er lidt mere frisk.. 

1 kommentar:

  1. Hvor er det flot og hvor er du bare super sej :-)
    Heidi

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..