#C9 Dag 4

20. september 2015

Stod op og følte mig fuld af energi. Aloe vera shot, forever therm og min Shake kom ned og dagen kunne bare komme an, havde allerede nu lyst til at smutte i fitness, men vi havde lige et par ting vi skulle nå i Aalborg først. Så træningen måtte lige vente lidt. 

Dagens træning 
Celina havde fået lov at komme med i fitness, det havde hun glædet sig meget til. Hun så lidt ramasjang imens jeg fik taget 5 km på løbebåndet. Derefter stod den på de faste mave/ryg øvelser, det er virkelig godt for min dårlige ryg med de faste øvelser. Det er noget jeg klart skal holde ved efter C9. Jeg slutter altid træningen af med udstrækning af kroppen. 


Aftensmaden er skøn hvor man får lidt normal kost eller rettere sagt mad der skal tykkes og ikke er flydende. Det blev til ovnstegt kylling, brune ris og grønt fra den frie liste. Iaften kom grøntsagerne i ovnene sammen med kyllingen og der var super lækkert sammen med risene. 

Det er ikke meget mad jeg supplerer med i løbe af dagen fra den frie liste. Føler ikke der er det store behov for det, inden træningen tog jeg et æble og indenaftensmaden blev det til en håndfuld sukkerærter. 

Hen under aftnen da vi hyggede i sofaen med voice junior må jeg indrømme det var ikke noget problem med slikken men jeg havde meget lyst til en sodavand. Eller vare en danskvand med lidt brus, men holdte mig til min vand. 

Følelsen i kroppen
Jeg er ret overrasket over hvor godt jeg har det i kroppen, føler allerede at tøjet sidder meget anderledes, den oppustethed er helt væk. Min hud føles meget blødere. Mit hovede var jeg 100% med mig, har ingen trang til noget, er kun top motiveret til at fortsætte og det har jeg også allerede en plan om hvordan det skal være. 

Imorgen hedder det dag 5 ud af de 9 dage.. Jeg er så glad. 

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt at høre, Camilla :) Det ER nemlig bare SUPERGODT!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..