#C9 Dag 5 og en tur i skoven

21. september 2015

Idag var jeg ret sulten da jeg stod op og jeg have bare behov for at få noget i maven ret hurtigt. Jeg fik hurtigt lavet min Shake og idag prøvede jeg en anden opskrift fra hæftet en jordbær/chokolade. Dog havde jeg ikke lige jordbær så den blev lavet på hindbær istedet men den var super lækker. 


Vi hyggede med en tur i skoven og madpakker
Dagen har stået på en tur i skoven med min kæreste og Celina. Vi kørte i Rold Skov på deres naturlegeplads. Det var super hyggeligt og Celina nød det meget, efter der var blevet leger blev der spist madpakke og nydt solen der tittede frem. Jeg fik mit vand med mine forever fibre, det er altså den del af C9 jeg ikke er vild med. De skal bare ned så hurtigt som muligt. 


En lille forvirring omkring aftensmaden
Jeg syntes aftensmaden er lidt en udfordring hvordan jeg lige sammensætter måltidet så jeg får mellem de anbefalede 500-600 kcal. Har taget udgangspunkt i opskrifterne i bogen, men jeg syntes det er enorme mængder og det kan jeg på ingen måde spise. Jeg spurgte mig til råds hos bla Aloe vera huset Roskilde og Tina Storm (som jeg har handlet min C9 hos) jeg fik nogle råd om sammensætningen af aftensmaden. Jeg har hentet den app der hedder lifesum hvor man kan taste alle fødevarer ind også hvor mange gram man spiser så kan man se det samlede kcal indtag. 


Jeg glæder mig meget til imorgen hvor den står på veje og måledag. Men følelsen af i kroppen er så skøn, føler virkelig der er sket noget og alt sidder pludseligt anderledes. Jeg savner altså lidt min morgenlatte, men holder mig i skindet. Eller det er lidt løgn, vi spise hos mine forældre iaften, jeg havde dog min egen mad med og der fik jeg en lille kop sort kaffe. Det har jeg fået at vide er okay vare det er med måde. Men jeg gør hvad jeg kan for at undvære den helt. 

Tak til jer der følger med og støtter.. 👏🏼