#C9 Dag 6

23. september 2015


Jeg nyder virkelig den energi og dejlige følelse jeg har i kroppen om morgen. Sover så godt og føler mig super udhvilet hver morgen. Er virkelig imponeret over hvor let det er, det er virkelig en god kickstart for at komme af med nogle dårlige vaner og komme igang med en sundere livsstil. 

Da jeg vågnede imorges havde jeg fluks lyst til at være aktiv og få rørt kroppen det blev til 15 min med min hulahop ring på 2,2 kg. I starten var jeg så øm når jeg brugte den. Man skal virkelig bygge minutterne op, ellers kan man godt få små blå mærker. 
Det er et godt redskab at bruge hjemme i stuen (hvis man har plads) jeg står for det meste om morgen og nyder lidt Godmorgen Danmark. Derefter lidt øvelser på gulvet også op og afsted, det kan jeg lige klare når Celina spiser morgenmad. 

Følger programmet fuldt ud og det går overraskende godt, det er bare blevet en fast rutine nu og når man har det så godt i kroppen er det jo ikke noget problem. 
Jeg nyder aftensmaden hvor man får lidt fast føde, ellers er det jo flydende i form af gel, fibre og shakes i løbe af dagen. Jeg vil sige jeg spiser stort set ikke andet i løbe af dagen fra den "frie liste" har simpelthen ikke behovet, kun måske et æble eller en pære. Men man drikker en del vand men det er kun godt for kroppen. 

1 kommentar:

  1. Åh den hulehopring, min mor lignede en der er blevet tæsket godt og grundig dog kun lige omkring maven hehe

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..