#C9 de sidste dage og resultatet af forløbet

25. september 2015

Så mine kære læsere, jeg skylder jer en opdate på mine sidste dage i C9 og selvfølgelig også resultaterne på hele processen. Grundet jeg har været afsted med job siden onsdag har jeg ikke haft tid til at opdatere jer. Men håber i kan bære over og her læse om de sidste dage. Jeg har ramt dag 9 og dermed gennemført C9 forløbet. Sikke en rejse og er virkelig glad for at jeg gik igang med dette. Jeg havde en masse tanker og en smule frygt før jeg gik igang. Mon jeg nu kunne gennemføre det, er det nu også så effektivt som de skriver, er det bare en populær tendens lige nu. Jeg har tidligere kastet mig ud i Juice kuren, hvilket virkelig ikke var sundt for kroppen puha jeg var dårlig ved dette. Men jeg her var jeg motiveret. Hele programmet virker ret gennemført og hæftet der følger med er et godt redskab igennem processen. Ved man noterer hele dagen igennem hvor langt man er, får en til at holde sig til planen.

Hvad var mine forventninger?
Det er da ikke nogen hemmelighed at jeg gerne ville knække koden til den sundere livstil. Efter jeg er startet som sælger med mange timer på landevejen kan det være svært at være struktureret i sin mad, få rørt sig det man gerne vil. Jeg ville gerne tabe mig, men vigtigst for mig var at komme igang med mere motion og få mere energi.
Som jeg har skrevet tidligere er det en fornøjelse at vågne op veludhvilet og fyldt med energi i kroppen. Jeg nåede ned at træne onsdag (dag 7) ingen turen gik mod Odense med job. Jeg havde pakket og taget med på turen i form af Shake, gel og fibre. Dog havde jeg ikke taget aftensmad med da jeg ikke syntes en varm og lunken madpakke er et hit. Men jeg spise ud fra slum om aftnen af de ting jeg ved jeg måtte spise. Spiste langsomt og mærkede efter i kroppen og drak
rigeligt vand. 
De sidste dage gik fuldstændigt efter bogen.

Resultatet, sådan gik det?
Dette øjeblik havde jeg virkelig glædet mig til. Har virkelig kunne mærke stor ændring på min krop, følelsen af oppustethed og uro er helt væk. Jeg er kommet igang med motionen og kan mærke jeg kan holde til meget mere. Vægten siger -2 kg det er da okay, selvfølgelig måtte den da godt have sagt mere, men okay det er jo også kun 9 dage så det er jeg nu ret godt tilfreds med. Der hvor jeg virkelig er imponeret er på cm, der er
der jo virkelig sket noget der er røget ialt 26,50 cm fordelt på de 6 steder hvor man skal måle. Det er jo HELT vildt og tyder bare på der er begyndt at komme lidt mere muskelmasse på med alt det træning.


Hvad er min plan så nu?
Jeg skal helt sikkert fortsætte med denne livsstil og vil gerne tabe mig noget mere. Til at hjælpe mig har jeg hentet appen lifesum, hvor man kan taste ind hvad ens mål er, hvor den hjælper en med at holde en på sporet. Hver gang man spiser eller drikker noget taster man det ind i appen og her kan man holde øje med ens kcal indtag.
Jeg kan helt klart anbefale C9 til andre det er et super redskab tilat ændre ens livsstil.