#C9 Dag 1

17. september 2015

Igår startede jeg op på C9. Længe er vi blevet fortalt på forskellige sociale medier om C9 fra Aloe Vera og en masse flotte resultater andre har fået. Jeg blev ret nysgerrig på at finde ud af om C9 nu er så god en kickstarter som mange skriver. 

Jeg har længe sagt til kæresten at jeg godt gad at finde det der skulle til for at jeg kom ind i en god rytme med kost og træning. De sidste snart 2 1/2 år har jeg kørt som sælger og det indebærer en del timer på de jyske veje, madpakken er ikke altid lige der jeg husker og ofte bliver det til lidt hurtige løsninger. Det er ikke alene usundt men også dyrt. Jeg er bare ikke fan af den der halv varme madpakke efter nogle timer i bilen. Men håber denne udrensningskur kan være min kickstart til nogle sundere vaner også på farten. Jeg håber jeg får fundet meget en bedre rutine med træning, det har i en meget lang periode været svært at finde tid til i hverdagen som alenemor. Men jeg er så heldig at jeg har mig den sødeste kæreste (vi bor dog ikke sammen endnu) som kan være hjemme ved Celina imens jeg kan træne lidt. Så nu er undskyldningerne der ikke mere. 

DAG 1:
Startede dagen ud med at veje og måle mig og føre det i hæftet som følger med C9 kassen. Jeg fik taget mit første aleo vera gel shot og tabletten og en pære*, derefter stod den på træning. (30 min lavintensitet er hvad der står i hæftet) Jeg havde godt nok frygtet der shot, det smager da heller ikke himmelsk, men hurtigt ned med det og et stort glas vand bagefter. 

* der er en lang liste af ting du må spise i moderate mængder.

Nu er jeg den der har svært ved at begrænse mig når jeg kommer i fitness og holde mig til en plan, der går simpelhen konkurrenceånd op i mig. Det blev til 35 min på løbebåndet, de første 15 min holdte jeg mig til gang i højt tempo derefter måtte jeg løbe lidt og havde så gode ben så stoppede først da den stod på 5 km. Derefter 15 min på stepmaskinen, lidt maveøvelser og derefter udstrækning. Havde der super godt i kroppen efter træningen og følte mig fuld af energi.

Fibrene blev drukket, de var nu ikke så slemme at drikke som jeg havde forstiller mig, bare hurtigt ned med dem. Har stadig ikke følt sult.

Til middag fil jeg en smoothie med frosne jordbær og brombær, soyamælk og pulveret fra pakken som er måltidserstatning, den var virkelig LÆKKER og hold nu op hvor jeg følte mig mæt.  Jeg har valgt den med vanilje.

Til eftermiddag/aften stod den på præsentation for 200 Matas piger, om nyheder de får i butikkerne nu. Der er lækker mad til alle inden showet, det var faktisk ikke noget problem og fristelsen var der ikke. Jeg havde inden spise en pære og mit aloe vera gel shot og følte mig mæt.

Først da jeg kommer hjem ved 22 tiden og tager mit sidste shot for idag kan jeg mærke min mave rumler lidt, ikke sådan det ikke er til at holde ud men tager et stort glas vand også væk var det.

Men av min krop, især mine ben er trætte, så ja den træning var nok lidt for intensiv alligevel. Men pyt dagen er gået overraskende godt og glæder mig allerede til dag 2 ud af de 9 dage. 

Jeg har købt pakken af den super inspirerende Tina Storm, hun har kæmpet mod kiloene selv og  er en kæmpe inspiration, hun har selv prøvet C9. Du kan læse meget mere og selvfølgelig også købe C9 hos hende lige HER.