Drømmefanger uro - DIY

8. september 2015Herhjemme har vi idag klippet og klistret under dynen. Da C er syg og hun var mættet med ramasjang, måtte vi finde på noget. Forleden så jeg en rigtig smuk drømmefanger uro via Instgram og den måtte vi da prøve at lave. Da vi ikke har en printer, havde vi ikke mulighed for at at printe de vejledninger ud HER, så jeg måtte igang med blyant og frihåndstegning. Det var super hyggeligt og C elsker at tegne og klippe. Vi er ret vilde med vores resultat af vores drømmefanger uro, der nu pyntet over C seng og fanger alle de farlige drømme. 
God aften til jer. 

1 kommentar:

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..