bObles byggeklodser i fuld leg.

31. oktober 2015


Disse nye lækre byggeklodser er super sjove, der er rigtig mange muligheder med dem. De kan stables til et tårn, samles sammen på rigtig mange måder, lave balancebane, der gik sport i at bygge en sej bane herhjemme (her blev en del andet legetøj også brugt, plus vores andet bObles). Klodserne giver en rigtig god rumforståelse i legen med dem. Celina leger her med de lyserøde byggeklodser i lille. 

De er lavet i kraftig EVA-skum uden ftalater, de er lette at rengøre. De findes i to størrelser, den lille som indeholder 4 klodser og de store som indeholder 2 klodser.


bObles er en af mine favorit ting til børn, i alle aldre, det er virkelig godt til at stimulere deres fantasi, balance, motorik. Vi har brugt bObles siden Celina var lille, til stimulering af nakke og balancen, da Celina er født meget for tidligt og derfor har haft ekstra stort behov for balance træning (elefanten). Celina elsker sit bObles og har allerede sat nogle nyt ting på hendes ønskeliste til jul. Så det bliver spædende at se om hun er så heldige.