Efterårsferien med Celina og en DIY (nederst)

13. oktober 2015


Idag har Celina og jeg haft kvalitetstid og nydt en feriedag sammen. Celina nyder meget vores dage i roligt tempo, hvor travlhed og stress er ikke eksisterende.

Vi kørte mod Aalborg i formiddags mod biografen, vi har nemlig været inde og se den nye Far til fires vilde ferie. Det skulle selvfølgelig være med popcorn og slik. Celina er ret vild med at se, Far til fire og Min søsters børn, så derfor måtte vi også se denne. 
Filmen fik da nogle spørgsmål frem fra en 5 årig pige, mor hvor stjæler de? Man må da ikke tage andres ting! 
Jeg prøvede at forklare på bedste vis omkring tyve og samtidigt prøve ikke at gøre det for farligt. Men indtil videre tror jeg min forklaring lykkes. 


Efter bio smuttede vi en tur i Salling hvor der var pyntet op og totalt halloween tema. Ret flot pynter op, flere af de ansatte var udklædte, til Celinas store fornøjelse. Her blev hun malet i ansigtet og så flot det blev. Er spændt på om hun nu vil havde det vasket af igen. 


DIY
Hjemme skulle vi være lidt kreative og der kom disse ti spøgelser ud af det. 
Det er en let og ret hurtig aktivitet at lave med børn og her kan helt de små også være med. Materialer
Syltetøjsglas 
Hvid og sort maling (vi bruge det fra søstrene grene)
Pensel
Fyrfadslys (til bagefter)

Rengør jeres glas og mal den udenpå med hvis maling, det behøver ikke være et tykt lag, ved det er et tyndt lag, kan man bedre se lyset igennem. 

Når den hvide maling er tør, maler du to sorte øjne. 
Nu er dit spøgelse klar til at blive tændt med et fyrfadslys. 


Rigtig god efterårsferie til jer alle. 

2 kommentarer:

  1. En rigtig fin ide med spøgelserne ...så søde og simple :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er de søde - jeg vil prøve om jeg kan lokke børnene med til det.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..