Leg med bObles - vi er fan.

9. oktober 2015

Vi deltog i tumletid på scandic Århus for kort tid siden. De var bObles og LEGO der havde arrangeret det, der var inviteret til en masse leg. Celina glædede sig så meget til et par times leg, hjemme hos os er vi store fan af bObles og deres tumledyr. 


Celina er født meget fortidligt og har derfor haft brug for ekstra motorisk træning, her havde vi utrolig stor glæde af elefanten og fisken (som var nogle af dem der var lanceret da hun var spæd) men det var ikke kun da hun var lille vi brugte dem, stort set hver dag bruger Celina hendes bObles hjemme. Hun har fisken til at stå fast på badeværelset så hun selv kan nå forskellige ting ved vasken. Kvaliteten er helt fantastisk og de er super lette at holde rene. bObles indbyder til en masse aktiv leg for børnene og de finder på mange forskellige lege med dem. 

I Århus til tumletid fik vi fortalt om tankerne bag bObles, hvordan man kan lege/tumle med de forskellige dyr. Der var også en masse LEGO klodser på gulvet der kunne leges med. Vi byggede nye forslag til bObles dyr og sikke kreative alle børnene var. 


Efter eventet tog vi på cafe med Kamilla (bag bloggen diary.dk) hendes datter, Celina og jeg. Vi havde en super skøn dag med leg og en masse kvalitetstid
Celina har allerede lavet en lang liste af bObles ting hun ønsker sig..