Hallooooo

30. juli 2016


Jeg er tilbage på bloggen!
Jeg har valgt at åbne min blog op igen efter en længere pause. Bloggen har fået et nyt design og der er stadig nogle små rettelser, før den er helt på plads. Jeg har længe gået med et savn til den og det at dele en masse med jer. Min pause fra bloggen blev til af flere årsager, da den efterhånden var blevet lidt for meget en pligt og ikke den samme kærlighed i hvert indlæg, samtidigt med at der skete en masse i mit liv. Var det overskud bloggen behøvede der ikke.

Men nu kan jeg ikke undvære den længere, jeg er et sted i mit liv hvor jeg har mig selv det helt rette sted. Dette har gjort at mit savn og overskud til bloggen er der og efter flere henvendelser fra tidligere læsere om de savnede min blog, ja så må jeg indrømme det jo også har stor betydning. Jeg håber utrolig meget i vil følge med igen, det at i er der er en stor del af det at blogge.

I min pause har jeg selvfølgelig været aktiv på min instagram @bystaer men det er ikke nok for mig kun at dele billederne med jer.
Glæder mig meget til at dele en masse med jer igen.