At bygger rede #1

24. august 2016


Det at få lov til at bygge rede engang mere, er for mig kæmpe stort. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg HER, har der været og er stadig en graviditet med en masse tanker og spekulationer om, det nu går godt denne gang. Men som i kunne læse er jeg nået længere end da jeg pludselig gik i fødsel med Celina og hun kom til verden. Efter jeg ramte uge 25, så begyndte jeg sådan for alvor at turde at begynde købe ind til den kommen lille pige. 

Jeg går imorgen ind i uge 29, det er kæmpe stort og tingene til den lille er begyndt at blive købt ind. Jeg har her lavet en lille collage hvor i kan se lidt af de ting jeg ønsker mig til den lille. Nogle af tingene er allerede købt, andre kommer nok hen af vejen. Det er ikke meget vi begge har gemt fra vores store piger. Jeg har dog gemt den super smukke seng fra STOKKE, som Celina har sovet i. Den skal stå i soveværelset med himmel over og give en masse tryghed til den lille pige. På førstesal i stuen skal vi have en vugge som min kærestes, hans datter og flere i hans familie har lagt i. Jeg er virkelig glad for at disse to ting er noget der kan gå i arv fra begge piger. <3 

Men vi venter nu lige et par uger før sengen bliver samlet, selv om jeg er ved at trippe lidt meget for at begynde at indrette. Så er man jo for alvor igang med at bygge rede. 

DETTE INDLÆG ER IKKE SPONSORERET.