Gravid og en helt specielt dag er nået..

4. august 2016


Jer der følger mig på instagram @bystaer, har nok bemærket at jeg er gravid og venter en lille pige til november. Det er kæmpe stort og jeg glæder mig helt vildt. Dog er jeg nervøs og bange for at jeg denne gang også føder ekstremt fortidligt som nogle af jer ved jeg gjorde med C, i kan evt. læse HER.

Jeg har i flere år været meget i tvivl om jeg ønskede flere børn, eller rettere sagt turde få flere børn efter alt med C. Det har altid været et svært spørgsmål når jeg blev spurgt om jeg ville have flere, inderst inde har jeg altid ønsket at få to børn. Men at blive mor til et barn født ekstremt fortidligt er hårdt, denne krise har været hård. Jeg føler helt sikkert jeg er kommet igennem denne krise meget stærkere, men ikke at alt er glemt, det er en tid der altid vil være med mig. At se på C idag gør mig så stolt og glad, hun er mit mirakel.

Da jeg møder min kæreste R, er jeg så heldig at blive bonus mor til en pige mere, dette er en kæmpe gave og vores piger har det fantastisk sammen. Jeg har ikke været i tvivl om at jeg virkelig ønskede et fælles barn da jeg mødte R. Men det havde klart også sine bekymringer grundet alt hvad jeg var igennem med C, hvordan vil en graviditet blive, vil jeg føde fortidligt igen (der var ingen forklaring på hvorfor jeg gik i fødsel sidst), men da graviditetstesten var POSITIV, var jeg den lykkeligste i hele verden.

Lægen blev straks kontaktet da jeg havde behov for at få snakket de forskellige muligheder igennem om hvad man kunne gøre i denne graviditet for at forebygge en fortidelig fødsel igen. Jeg blev henvist til til sygehuset hvor vi havde en samtale med en læge ved 12 ugers scanningen. Jeg fik tilbudt at starte op på nogle stikpiller fra uge 17 som jeg skal tage hver aften til og med uge 34, som har vist sig at styrke og forebygge en fortidelig fødsel. Plus jeg bliver fuldt tæt på sygehuset og scannet ofte, hvor man bla. scanner min livmoderhals for at holde øje og evt. kan handle i tide.

Jeg blev ret hurtigt ramt af smerter i lænden som virkelig gav mig mange smerter og tankerne fløj hurtigt tilbage på min graviditet med C, hvor jeg også havde bækkenløsning. Jeg har prøvet diverse behandlingsmuligheder, men jeg tør ikke mere, da jeg er bange for at det kan fremprovokere noget. Ja jeg er ret opmærksom på alle tegn kroppen giver denne gang, det SKAL bare gå godt denne gang.

Jeg har inde i mig selv haft en bestemt dag at gå efter, hvor jeg bare SKULLE nå til, det gjorde jeg i søndags og efter endnu en god scanning om fredagen føler jeg en ro lige nu og en tro på det nok skal gå godt. Jeg havde et kæmpe ønske om at nå til den dag hvor jeg fødte C, som var uge 24+3. Jeg er idag 25+0 og det gør mig så glad. Nu kan jeg inde i mig selv sætte nye mål, samtalerne og de mange scanninger giver mig troen til at komme igennem uge på uge.

Tak fordi i læste med om mine tanker...