VIND 4 stk billetter til Flying Superkids

8. august 2016

//sponsoreret indlægDe fantastiske børn fra Flying Superkids gør det igen, de viser deres fantastiske show, som er en KÆMPE oplevelse for hele familien. Danmarks største vitaminbrand Livol valgt at støtte Børneullykkesfonden, som arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og i fritiden, uden at gå på kompromis med legen.

I den forbindelse afholder Livol i samarbejde med Flying Superkids et stort velgørenhedsshow i Aarhus d. 17 august. I den anledning har jeg fået mulighed for at udlodde 4 stk. billetter til et fantastisk show, hvor du og din familie kan få en kæmpe oplevelse, vi var afsted sidste år som du kan se HER, det er noget vi har snakket om længe og pigerne har øvet og øvet sig i at blive ligeså dygtige som Flying Superkids. Det foregår i Aarhus d 17 august (mere info i bunden)

Formålet med showet  er at indsamle penge til Børneulykkesfondens arbejde for danske børns sundhed. Temaet i år er at få børn i bevægelse og bl.a. at få børn og unge til at bruge cykelhjelm. Dagen vil være fyldt med aktiviteter for både børn og voksne. På pladsen inden showet kan hele familien have det sjovt, der er bl.a. tombola, bamsehospitalet, førstehjælp for Folkeskoler og en masse mere.

FOR AT DELTAGE SKAL DU GØRE FØLGENDE,
1: Kommenter under indlægget her eller på instagran, med hvem du vil dele de 4 stk. billetter med (for større chance deltag begge steder for et ekstra lod i puljen)
2: Følge @bystaer på Instagram - HER

Vinderen offentliggøres d. 13 august kl. 20.00 og vinderen findes ud fra både instagran og bloggen til sammen.

Praktiske oplysninger
D. 17. august 2016
Tid, kl. 16.30 pladsen åbner med salg af mad og drikke og leg på pladsen
kl. 18.30 Show med Flying Superkids 
Sted, ved Bilka i Aarhus,  Agerøvej 9, 8381 Tilst